16 Haziran 2013 Pazar

Seksi Görünmek için İç Çamaşir Seçimi

Kadınlar Hangi Giysilere hangi seksi İç Çamaşırlar Kullanmalı?

Hangi Giysilere Nasıl İç Çamaşırlar Kullanmalıyız?

Giydiğiniz giysiler kadar kullandığınız iç çamaşırları da önemlidir. En güzel giysi bile yanlış bir iç çamaşırıyla kullanıldığında kötü gözükebilir. Peki ama hangi giysilerle nasıl iç çamaşırları kullanmalıyız?

Dekolte giyinmenin kuralları olduğunu biliyoruz.  Özellikle aşırı cesur kadınların haricinde hemen hemen tüm kadınlar iç çamaşırı kullanma taraftarıdırlar. Zaten artık sadece içimiz görünmesin diye değil, bazı küçük kusurlarımızı da örtmek için çamaşır kullanıyoruz. Dolayısıyla da iç çamaşırı özellikle de sutyen iki kere daha önemli oluyor. Peki, iç çamaşırları hakkında neler biliyoruz? İşte yanıtları…



STRAPLES MODELLER
Askısız omuzları açıkta bırakan giysiler gerçekten bazen sorun yaratabiliyor. Özellikle de göğüslerimiz büyük ve elbisemizin kumaşı inceyse… Bikini üstü gibi kaplı, balenli ve süngerli sutyenler tam bu giysilere göre. Ancak dikkat etmeniz gereken en önemli nokta sutyenin askılarının çıkabilir olması. Gerektiğinde takıp, gerektiğinde çıkarabileceğiniz askılar sayesinde iç çamaşırınızın iki ayrı şekilde kullanabilirsiniz.

SATEN ve İPEK GİYSİLER İÇİN
Özellikle birkaç kilo fazlanız varsa veya göğüslerinizin büyüklüğünden şikayetçiyseniz ipek ya da saten elbiseler kullanım açısından oldukça zordur. Komple göğsü saran ve dikişsiz, balensiz sutyenler tam size göre… Altına da yine hiçbir dikişi olmayan çok yumuşak ve lastiksiz klasik kesim bir çamaşır seçerseniz, kıyafetinizin ince kumaşı hiçbir şey belli etmez ve defoları da gizler.

JARSE ELBİSELER İÇİN
Jarse kumaş da en az saten kadar zordur. Hatta vücudu sardığı ve uçuşmadığı için daha da zordur. O halde jarse elbiselerinizle yıllar önce modası geçen ancak son zamanlarda yine çok trendi olan bodyleri rahatlıkla önerebiliriz. Body’ler özellikle göğüs altından diklemesine inen balenleriyle daha zayıf gösterir. Ayrıca vücudu komple sarması sayesinde de hiçbir şekilde içinizi belli etmez, elbisenizin de dümdüz inmesini sağlar.

SIRT DEKOLTESİ İÇİN
Sırtı açık kıyafetler her zaman en sorunlu elbiseler olmuştur. Çünkü herkesin gardırobunda bunun için uygun bir çamaşırı bulunmayabilir. Ancak ihtiyacınız olacağını düşünerek mutlaka dolabınızda bir adet sırtı çapraz bantlı ve karnınızda bağlanan bir çamaşır edinin. Sırt bantları mümkün olduğu kadar aşağıdan bağlayarak rahatça kullanabilirsiniz.

DAR KIYAFETLER İÇİN
Vücudu saran, dar elbise ve eteklerle de çamaşır seçimine dikkat etmeniz gerekir. Çünkü vücuda oturan çamaşırlar biraz etinizi keseceğinden belli olacaktır. O yüzden artık yine çok moda olan streç boxer’lar var. Bu çamaşırları kendi bedeninizden bir beden daha büyük alırsanız hem hiçbir deformasyon olmaz hem de çamaşırınız belli olmadan daracık kıyafetlerinizi giyebilirsiniz.

TRANSPARAN BLUZLAR İÇİN
Transparan kıyafetlerle de çamaşır bulmak sorundur. Çünkü tamamen belli olan iç çamaşırı basit durabilir. Ancak bluzunuzun renginde ya da ten rengi incecik bir atlet imdadınıza yetişecektir. Böyle bir atlet hem içinizi göstermeyecek hem de çok klas duracaktır.




1 yorum:

Sportmen Erkek dedi ki...

Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

* Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

* Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

* Tost olmayı arzulayan bayanlar

* Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

* Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

* 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.