26 Haziran 2013 Çarşamba

Dikişsiz Sexy İç Giyim Çamaşİr Modelleri

Kadın kesintisiz seksi bodysuits iç çamaşırı bayan Freze zayıflama uygun iç çamaşırı zayıflama
Birçok kişi tercih dikişsiz iç giyim Bu giysi altında gizli olan rahat seçenek yapma, deri karşı çok düz yatıyor çünkü. tam kapsama için çok az kapsama alanı her yerde sunan iç çamaşırı tarzı, çok çeşitli sorunsuz kesim mevcuttur. Bazı insanlar görünür hatları ile ilgili olabilir ama yine de bağlı olmayabilir dikişsiz iç giyim çok kalın veya çok sıkı donatılmıştır dikişleri kaynaklanan rahatsızlıkları önlemek için.
dikişsiz iç giyim

Egzotik dikişsiz iç giyim modelleri

Dikişleri ortadan kaldırmak geleneksel elastik ya da iplik-dikili iç eklem yerine teknoloji kullanılarak gerçekleştirilir. Birçok şirket deri karşı düz yalan ince, düzgün kenarları neden kumaş parçaları, kesmek için lazer kullanır. Parçaları türlü ihtiyacı olduğu kadar az kenarları birbirine birleştirilecek, böylece kadar tarzı mümkün olduğunca kapsayacak şekilde kesilir. Bunun yerine bu eklemlerin dikiş, üreticileri hiçbir yumru bırakarak ve oluşturma, birlikte kumaş parçaları mühür ısı kullanabilirsiniz dikişsiz iç giyim .

Seksi pembe dikişsiz iç çamaşırı resimleri
Çoğunlukla, dikişsiz iç giyim , mayo, modal, mikrofiber veya spandex karışımları gibi yumuşak, esnek kumaşlardan yapılır. Yumuşak kumaşlar daha rahat ve kaba, sert malzemelere göre daha deri karşı daha düzgün yalan. streç bu iç çamaşırı her bireyin kendine has eğriler etrafında kolayca cilt ve formu üzerinde değil, sıkı öğretti çekti, ama izin verir, çünkü önemlidir. Yeterince esnek değildir Kumaş demet kadar muhtemeldir ve giyim altında görünür.

Kadın Dikişsiz Shapewear İç Giyim Setleri
Dikişsiz iç çamaşırı farklı markaların çeşitli ve erkekler hem de kadınlar için farklı stilleri sayıda yaygın olarak kullanılabilir. Bu kadınlar ve erkekler için külot için kayış daha az kapsama alanı ile stilleri gibi erkekler için kadın ya da boxer-külot için erkek şort ve bikini gibi tam kapsama kesim, bir seçenektir. Beri dikişsiz iç giyim büyük ölçüde rahat ve ile ilgilidir gurur en uygun tüm farklı stilleri düzgün ve giyim altında görünmez olacak bilerek kişisel tercihinize dayalı olabilir seçerek, görünüm.

1 yorum:

Sportmen Erkek dedi ki...

Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

* Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

* Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

* Tost olmayı arzulayan bayanlar

* Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

* Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

* 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.