16 Haziran 2013 Pazar

Fantazi İç Giyim Seksi Kadın Vücut Çorabi

Fantazi iç giyim seven kadınlar için seksi Vücut Çorap modelleri.




Seksi Vücut çorabı

Vücut Çorabı, tek parça olarak tüm vücudu kaplayan çoraptır. Oldukça farklı ve baştan çıkarıcı modelleri bulunan vücut çorapları, genelde file olarak üretilmektedir. Hem pantolon hem de elbiselerin altında şık sonuçlar verir ve rahattır.

Bayanlar günlük hayatlarında da vücut çorabı giyebilmektedirler. Özellikle dar giysilerin altına hem fantastik bir şeyler giymek, hem rahat etmek, hem de giysinin altında ne giydiklerinin belli olmaması için bayanlara vücut çorabı  önerilmektedir.



Vücut çorabı kullanırken mutlaka sutyen giyilmesi gerekiyorsa, sutyen vücut çorabının içine giyilmelidir. Vücut çorapları, günlük kullanımda kolaylık ve rahatlık sağlaması bakımından ağ kısmı açık olarak üretilmektedir. Bu nedenle vücut çoraplarını külotla birlikte giymek gerektiğinde, külotun vücut çorabının dışına giyilmesi gerekmektedir. String ya da normal külot da kullanılsa rahatlıkla vücuda oturacak ve günlük kullanımda büyük kolaylık sağlayacaktır.



Vücut çorapları, pantolonla da, etek ya da elbise ile de rahatlıkla kullanılabilmektedir. Vücut çorapları genelde naylondan değil file ya da dantelden üretilmektedir. Bu nedenle hava geçirgenlikleri yüksektir, dayanıklı ve rahattırlar. Vücut çoraplarının bir avantajı da mini etekle kullanıldığında büyük rahatlık sağlamasıdır. Külotlu çorap giymeden mini etek giyileceği durumlarda, bayanların tercihi jartiyerli ya da silikonlu çoraplar olmaktadır. Ancak bu tarz çoraplarla mini etek giyildiğinde çorapların dantellerinin gözükme olasılığı bayanları rahatsız edebilmektedir. Vücut çorabı giyildiğinde ise bu tarz bir sorun ortaya çıkmayacak, böylece ne giyildiği fark edilmeden, rahatlıkla istenilen kısalıkta etek giyilebilecektir.









1 yorum:

Sportmen Erkek dedi ki...

Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

* Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

* Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

* Tost olmayı arzulayan bayanlar

* Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

* Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

* 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.