17 Haziran 2013 Pazartesi

Fantazi İç Çamaşir Bakimi Nasil Yapilir

İç çamaşırı bakımı nasıl yapılmalı?

Sağlıklı bir cilt için, iç giyim ürünlerinin kalitesi kadar bakımı da oldukça önemli. Çamaşırlarınızı yıkarken, kullandığınız deterjanın kalitesine ve marka bilinirliğine dikkat etmenizde fayda var. Her ne kadar bilindik veya kaliteli bir deterjan kullansanız dahi iyice durulamalısınız. İyi durulanmayan çamaşırlar üzerinde kalan deterjan, vücudunuza zarar verebilir ve ileriki zamanlarda çeşitli cilt hastalıklarına sebep olabilir. İyice durulamak, çamaşırlarınızı deterjan kalıntılarından arındırabilir. Ancak, durulama ile çeşitli enfeksiyonlara sebep olabilecek mikro organizmalardan kurtaramazsınız. Bunun için en iyi yöntem, iç giyim ürünlerinin, özellikle vücut ile temas eden iç kısmından, kenar ve dikiş bölmelerinin dikkatlice ütülenmesidir. İyi bir deterjan, iyice durulama ve ütü yapmak sizi birçok sıkıntıdan kurtaracaktır. Çamaşırlarınızı sık sık yıkamalı ve iyice kirlenmesini beklememelisiniz. Vücudunuz ile doğrudan temas eden iç giyim ürünleri, temiz değillerse birçok hastalıkları beraberinde getirirler. 



Hassas ve özel kumaşlardan üretilmiş iç giyim ürünlerini, mutlaka elde ve şampuan veya sabun tozuyla yıkayınız. Kaliteli ve saf bir sabun tozu, doktorların da tavsiyesi ve en sağlıklı olanıdır. İç giyim ürünlerini diğer dış giysileriniz ile karıştırmamalı ve mutlaka ayrı yıkamalısınız. Eğer mümkünse, bayan iç giyim ve erkek iç giyim ürünlerinin de ayrı yıkanmasında fayda var. Yıkama torbası gerektiren ürünleri ayrı bir torba içerisinde yıkayınız. En önemlisi, ürünlerin etiketlerinde belirtilen yıkama talimatlarına uymaktır. Kaliteli ve bilindik markalar, çeşitler testler sonucunda elde ettikleri tecrübeler doğrultusunda yıkama talimatı bilgilerini oluşturmaktadırlar.


İç giyim ve sağlık ile ilgili konuya değinirken, organik iç giyim ürünlerinden de bahsetmekte fayda vardır. Organik iç giyim demek pamuğun tarladaki yerinden, paketleme aşamasına kadar hiçbir aşamasında kimyasal kullanılmaması ve özel bir işleme tabi tutulması anlamına gelmektedir. Oldukça zor ve masraflı işlemler gerektirdiğinden fiyat olarak da oldukça yüksektir. Her üreticinin veya üreticinin kullandığı tedarikçinin organik sertifikasına sahip olması gerekir. Bu sertifikayı almak ise maliyetli ve zordur.
Piyasada organik diye satılan özellikle pijama gibi birçok ürünün organik olmadığını maalesef biliyoruz. Organik ürünlere gösterilen ilgi doğrultusunda birçok ürün organik etiketi altında satılmaktadır. Tüketicinin bunu ayırması söz konusu olmadığından, organik olarak alınan ürünlerin bilindik markalardan alınması ve sertifikası ile ilgili bilgilerin soruşturulması gerekir. İşin bir diğer tarafı da, her ne kadar ürün gerçek organik olsa bile siz onu alıp çeşitli deterjanlar ile yıkıyorsanız ve çeşitli kimyasallar ile tanışıyorsa zaten organik özelliğini kaybetmiştir. İç giyim olarak kullanılan organik ürünlerin bu özelliklerini ömrü boyunca korumaları mümkün olmadığından bu tarz ürünlere yüklü paralar harcamaktansa kaliteli bir markayı ve ürünü tercih etmek daha doğru bir seçim olabilir.
İçerisinde silikon ve balen denilen demirler bulunan sutyenler ise mutlaka özel olarak yıkanmalıdır. Bu sütyen ürünlerin kısa bir süre bile olsa sıcak ve şampuanlı suyun içerisinde bekletilmesi lekelerin çabuk çözülmesine ve kolay yıkamaya olanak tanımaktadır. Özellikle sutyenlerin, sutyen yıkama kafesi içerisinde yıkanması gerekiyor. Böylece hem sutyenin hem de diğer ürünlerin zarar görmesine engel olmuş olursunuz. Sutyen içerisindeki demirler hem sutyenin kendisine hem diğer çamaşırlara zarar verebilir. Korse ve sutyenler asarak değil, serilerek kurutulmalıdır


1 yorum:

Sportmen Erkek dedi ki...

Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

* Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

* Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

* Tost olmayı arzulayan bayanlar

* Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

* Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

* 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.