18 Haziran 2013 Salı

Seks Kokan Transparan Gecelikler

Seks Kokulu Mükemmel Transparan Gecelikler

kırmızı transparan gecelik
Bayanların kullanımına özel olarak üretilmiş olan bazı ürünler ilgi alanı olarak sadece üretim yapıldığı kesimle sınırlı kalmayabilir zaman zaman. Çünkü bazı ürün modelleri vardır ki bayanlardan çok erkeklerin dikkatini çeker. Gerçi çoğu ürün modeli için bu yargıya varmak pek de zor olmaz ama ele almaya çalıştığımız konu biraz daha farklılıklara sahip. Örneğin, normal ve oldukça şık görünen bir ürün modeli bayanın üzerindeyken erkeğin dikkatini çekebilir. Bu zevk ve beğenme meselesidir, çok daha ayrı bir konu. Bizim bahsettiğimiz konuya gelecek olursak eğer örneğin beraber yaşayan çiftler için örneği vermek mümkündür. Erkeğin kadını üzerinde görmek isteyeceği, öyle çok daha çekici bulduğu ürünler mevcuttur.

Fantezi ürünü olarak isimlendirilen bu tür modellerin yanı sıra bir de normal iç giyim ürünlerinin uç noktalarının daha da uzaklaştırılması söz konusudur. Bahsettiğimiz ürün modellerinden bir tane de örnek almak gerekirse herhalde bu konu için en uygun olanı transparan gecelikler olarak ifade edilme şansımız oldukça fazla bulunmaktadır. Çünkü normal bir gecelik vasfına göre çok daha ayrı bir havası olan bu gecelik modelleri, biraz önce bahsettiğimiz fantezi ürün modelleri ile arasında çok ince bir çizge bulundurmaktadır. Belki de zaman zaman bu çizginin aşıldığını dahi görmekteyiz. Ama bunlar transparan gecelikler için asla eksi yönde bir değer değildir. Bilakis bu durumun tam aksine ele aldığımız transparan gecelikler ve bu tür modeller en çok tercih sebebi olmasıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmaktadır.


1 yorum:

Sportmen Erkek dedi ki...

Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

* Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

* Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

* Tost olmayı arzulayan bayanlar

* Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

* Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

* 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.