16 Haziran 2013 Pazar

Seksi Kadinların Seçtiği Saten Gecelikler

Seksi kadınların vazgeçilmez Seksi Saten Gecelik modelleri.

seksi saten gecelikler



Saten Gecelik

Saten gecelikler zarafet ve şıklığına önem veren bayanlar için ipek şıklığını sunuyor. İpek gibi yumuşacık ve zarif olan saten gecelikler şık bayanların gözdesi oldu. Saten kumaş yapısı itibari ile ipek gibi bir görünüme sahip olsa da ipekten daha uzun süre dayanmaktadır. Saten kullanım ömrünü uzatmak, yıkama ve temizlik kolaylığını sağlamak amacıyla polyester karışımlı kumaşlardan üretilmektedir.

Saten gecelik satın alırken dikkat edilmesi gereken ilk nokta geceliğin boyunun uzunluğudur. Bazı gecelik modelleri yere kadar uzanmakta, bazıları ise diz üstü hizasında bitmekte. Uzun gecelik modellerinin bazıları vücut hatlarını çok fazla belli etmeyecek şekilde sade ve zarif, bazıları ise daha seksi bir görünümle bir tarafından yırtmaçlı olarak üretilmektedir. Basen genişliği daha fazla olan bayanların tercihi ise etek boyu diz hizasında olan geceliklerdir.

  


Tam etek boyuna sahip olan uzun gecelik modelleri özellikle soğuk iklime sahip yerlerde yaşayan ve soğuğa karşı daha hassas olan bayanlar için doğru tercih olacaktır. Kısa kollu ve ip askılı saten gecelik modelleri ise daha sıcak yerlerde yaşayan bayanlar için uygun olacaktır. Bu modeller ayrıca özel günler için de genç bayanların tercihi olmaktadır.

Saten gecelik satın alırken dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan biri de tabii ki tüm iç çamaşırı seçiminde dikkat edilmesi gereken noktalardan biri olan renk seçimidir. Gecelik modelleri seksi ve cesur mücevher tonları olan elma şekeri kırmızısından, zümrüt yeşiline, daha ince ve romantik krem beyazından, uçuk pembeye kadar çeşitli renklerde üretilmektedir. Saten gecelikler her ne kadar parlaklıkları ile göz doldurucu olsa da her renk sizin için uygun olmayabilir. Size yakışan rengi seçerek geceliğinizi uzun süre zevkle giyebilirsiniz.

Şimdi size gecelik seçiminde bazı ipuçları vermek istiyoruz:

Esmer bayanlar için, şarap kırmızısı ve koyu mavi gibi mücevher renkleri muhteşem bir zarafet katacaktır. Sarışın bayanlar için ise, pembe, mavi ve soluk gri gibi daha çarpıcı renkler ışıltı bir görünüm sağlayacaktır. Kızıl saçlı bayanlar için ise ateşli saç rengini daha da belirginleştirecek yeşil ve tonları gecelikler daha hoş bir görünüme kavuşturacaktır. Tabii ki tüm iç çamaşırı modellerinde en çarpıcı renk olan siyah da asaleti ile bütün bayanlar için doğru tercih olacaktır.

Renk terciniz karşınızdaki kişiye kişiliğiniz hakkında bazı mesajlar verecektir. Siyah ve bordo gibi koyu renkler seksi ve çekici bir görünüm kazandıracak olup, daha açık renkler olan bebek mavisi, soluk beyaz, pembe gibi renkler ise daha sade ve duru bir güzelliği ifade edecektir.

  

Diğer Saten Gecelik Modellerimi



0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.