16 Haziran 2013 Pazar

Seksi Bayan Külot Hakkinda Bilmedikleriniz

Seksi kadın Külotları hakkında bunları biliyormuydunuz?




KÜLOT

Külot çok farklı çeşitte ve renkte üretilen bir iç giysisidir. Tüllü, dantelli, fırfırlı, saten, pamuklu olanları mevcuttur. Külot seçenekleri arasında farklı model ve seçeneklerin yanı sıra kumaş seçimi önemlidir. Ter özelliği olmayan ve terletmeyen kumaşlardan külot seçimi yapmak daha faydalıdır. Giysilerin altından belli olmaması adına dikişsiz külotlar kullanılabilir. Külot sağlıklı olması ve hijyen oluşturması nedeniyle önemli bir iç giysidir. Saten, pamuklu, jarse, penye gibi birçok kumaş seçeneği bulunmaktadır.Külot renklerinde ve modellerinde herhangi bir sınırlama bulunmamaktadır. Hamile külotları, çocuk külotları, erkek külotları, kadın külotları gibi birçok külot çeşitleri vardır.

Günlük kullanımlarda pamuklu ve antibakteriyel ürünlerin kullanılması son derece önemlidir. Bayanlarda birçok rahatsızlığı ortadan kaldırabilir. Ve birçok iç giyim firması bu konuya odaklı çalışmalarında antibakteriyel ürünlere özellikle kataloglarında yer vermektedirler.

İç giyim aslında oldukça göreceli ve estetik bir kavramdır. Kavram kargaşası yaratmayan kişinin istediği modeli ve tarzı rahatlıkla bulabileceği türden çamaşırlar üretilebilmektedir.
Külot oldukça estetik bir kavram olmasının yanında aynı zamanda, sağlık açısından da oldukça önemli bir ayrıntıdır.


Silikonlu külot
Silikonlu külotlar yumuşak ve doğal kullanılmış olan pedi ile birlikte doğal bir görünüm sağlarlar. Yumuşak olması, kalçayı kalkık göstermesi estetik açıdan da iyi bir görünüm sağlaması açısından silikonlu külotlar tercih edilmektedir. Arka bölgesi silikonlu, bu nedenle dolgun görünüş sağlayan silikonlu külot kot veya kumaş pantolon ile giyilebilir ve iz belli etmez. Üzerindeki kılıfı ile beraber yıkanır, çıkarılmasına gerek yoktur.

İçerisinde bulunan silikon ter almaz ve koku yapmaz. Ten ile uyumludur. Doğal bir görünüm sağlar ve kıyafetler üzerinden belli olmaz. Estetik vücut duruşlarına önem veren bayanlar tarafından sıklıkla kullanılan bir üründür.

Silikonlu külotların kullanımı da rahattır herhangi bir rahatsız etme durumu bulunmamaktadır. Yıkanması elde yapıldığında deforme durumu olmaz. Elde yıkamaya elverişli ürünlerdir. Estetik görünüm açısından hoş bir görüntü sağlayan silikonlu külotlar birçok bayan tarafından kullanılmaktadır.



Tanga
Tanga bir iç çamaşırı ürünü olup çeşitli model ve renkleri bulunmaktadır. Ürünün yanları ipli ve normal külot şeklindedir. Ancak bikini şeklinde durması hoş bir görünüm kazandırır. Tanga; kenarları ipli bağlanabilen arkası düz ve normal külot şeklinde dikimi yapılan ve üretilen bir iç çamaşırı ürünüdür. Çeşitli modellerinden ziyade ayrıca da farklı renk çeşitleri mevcuttur. İç çamaşırı sektöründe ve iç çamaşırı mağazalarında sıklıkla gördüğünüz tanga çamaşırlarda yine çok tercih edilen çamaşırlar arasında yer almaktadır. Tangalar, özellikle açık renk giysili kıyafetlerde sıklıkla kullanılan bir külot türüdür. İç çamaşırı sektöründe yer alan tanga külotlar özellikle görsel açıdan etkileyici olmalarının yanı sıra ayrıca rahatlık bakımından da kullanılan iç çamaşırlarıdır.

Bayanların tamamen kendi tercihine uygun olarak aldıkları tanga çamaşırlar, dantelli, tüllü, puantiyeli, leoparlı modelleri ile birçok mağazanın rafını süslemektedir. Özellikle çalışan bayanlar tarafından da kullanılan tanga iç çamaşırları günlük kullanıma uygun giyeceklerdir. Birçok iç çamaşırı üreticisi tarafından çeşitli markalarda satılan bu külotlar albenileri olan külotlardır. Markalar altında birçok ürün farklılığı ve kumaş farklılıkları dikkati çekmektedir. Saten modelleri, tül modelleri, koton modelleri, jarse modelleri ve bikini altı şeklinde modelleri dikkatleri çekmektedir.



G-String
G-String, önden bakıldığında klasik iç çamaşırlarına benzeyen, arka tarafı ise kalçaların arasından geçen bir ipten ibaret olan bir iç çamaşırı türüdür.

G-String ya da kısa adıyla ‘string’ herhalde iç çamaşırı modasında son yıllara damgasını vurmuş bir külot tipidir.  Stringten önce özellikle defile mankenleri giysilerin görünüşünü bozmaması için külot giymiyorlardı. Fakat günlük yaşamda da herkesin sizin ne tip bir külot giydiğinizi farketmesi ya da arkanızdan bakanların külotunuzun göze çarpan kenarlarıyla karşılaşması hoş bir görüntü değildir. String külotlar bu noktatada kadınların imdadına yetişmektedir. Hem de müthiş bir estetik form yaratarak. String külotların sağladığı şıklık, külotun dışarıdan belli olan kısımlarının popo kıvrımlarının içine gizlenmesinden kaynaklanır. String külot giyildiğinde pantolon ya da eteğiniz ne kadar dar ya da ince olsun ‘külot kenarı izi görünmesi’ sorunu ortadan kalkmaktadır.

Artık günümüzde string külotlarla kullanılabilen pedler de olduğu düşünülürse günlük kullanımda rahatça kullanılmamaları için pek sebep kalmadığı söylenebilir. String külotların günlük kullanım için pamuklu kumaştan modelleri olduğu gibi daha özel çamaşırlar için saten ve dantelli kumaşlardan üretilenleri de vardır. Tüm bunlara ek olarak string külotların kalçalara hoş ve çekici bir görünüm kazandırdığı da bir gerçektir.




0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.