16 Haziran 2013 Pazar

Yatakta Seksi Kadın Olmak İçin

Yatakta Kocanıza Seksi Kadın Olmak İçin...



Seksi Olmak İçin

İç giyimde doğru tercih, hem dış  kıyafetin  düzgün  görünümü  bakımından, hem de kişinin özgüvenli duruşu bakımından önem arz etmektedir. Güzel olma  ve  şık  görünmeyi, hayatının vazgeçilmez kavramları arasında  en  üst  sıralara  koyan  bayanlar, konu  seksi iç giyim olunca sağlık ve  hijyenin  yanı sıra, iç giyimin  bir  ayrıntıdan  ibaret olmadığını düşünüp, zarafetinden ödün  vermek istememişlerdir. Çünkü kaliteli iç çamaşırı vücut şeklini gerçekten değiştirir ve böylece giysiler altında göğüsler ve kalça en iyi şekilde görünür.Şık bir iç çamaşırı giymek kendinizi güzel ve seksi hissetmenizi sağlar

Vücudunuza göre doğru seçim yapmak, kendinizi güzel hissetmek ve seksi olmak istiyorsanız iç giyim seçme kurallarını dikkate alın. Güzel iç çamaşırları giymek için genç, incecik ve muhteşem bir vücuda sahip olmanıza gerek yok. Her yaş ve kilodaki kadınlar saten, ipek, dantel görünümlü seksi iç çamaşır ya da pamuklu gündelik takım giyebilir.


Göğüsler; hem kadınların hem de erkeklerin bir kadında en fazla dikkat ettikleri bölgedir. Göğüsleriniz mükemmel olmayabilir ancak size uyabilecek doğru bir sutyen mutlaka bulabilirsiniz. Bugün piyasada çok çeşitli ve farklı tasarımları bir arada bulabilmeniz mümkün.

Göğüslerini büyük göstermek isteyen bayanlar için silikonlu veya pamuk dolgulu sutyenler kullanılabilir. Silikon taktırmak istemeyenler, basit, ucuz ve acısız bu yöntemle göğüslerini olduğundan bir veya iki beden daha büyük gösterebilirler. Büyük göğüslü bayanlar için ise,  göğüslerini olduğundan daha ufak ve dik göstermek için tasarlanmış, bedeni sıkıca saran, balenli, içi dolgusuz toparlayıcı modeller seçilmelidir.

Straplez, arkası açık elbise ve bluzlarla kullanmak için şeffaf askılı sutyenler veya göğüse yapışan sutyen kapları bulabilirsiniz. Cilde zarar vermeyen yapışkanlı kaplar size destek vererek güzel bir görünüm sağlayacaktır. Şayet göğüslerinize destek istemiyor ve daracık bir bluz giyiyorsanız, sadece göğüs ucuna yapıştırılan ufak kapları tercih etmelisiniz.



Külot ise maksimum düzeyde rahatlık sağlamalıdır. Çok sıkı giyilen bir külot kan dolaşımını etkileyecektir. Bol giyilen bir seksi külot da, düzeltmek için aşağı yukarı çekiştirme hissi vereceğinden rahatsız edecektir. İçinizde hissettikleriniz dışarıya da yansıyacaktır. Bu yüzden, giydiğiniz külotun sıkı veya bol olduğunu düşünerek üzülmek yerine doğru ölçülerde giymeye özen göstermek gerekir.

Günümüz kadınları geleneksel duran basic külot yerine string giymeyi tercih etmektedirler. Çünkü, daha az yer tutar, giymesi daha kolay ve diğer külota göre daha kullanışlıdır. Tatile gidip yandığınızda string sayesinde daha az iziniz olacaktır. Ayrıca kendinizi daha seksi ve çekici hissedebilirsiniz.

Artık kıyafetlerinizi çıkardığınızda kendinizi giyinikmiş gibi güzel ve seksi hissetmenin zamanı. Birçok kadın kıyafetlerinin altında gözükmediği için sentetik iç çamaşırlarını giymekte ısrar ediyor ancak unutmamalılar ki bu sezon kombinezonlar, dantelli gecelikler, ipekli sabahlıklar, push-up sutyenler, g-stringler ve jartiyerler çok moda.

Saten, şifon ve dantelle süslü abiye takımlar, seksi gecelikler kadının vazgeçilmez cazibesini anlatıyor. Üstelik tüm bunları giymeniz için incecik olmanız gerekmiyor. Çünkü ölçülerinize göre ‘cup’ tanımlaması var ve takım halinde değil isterseniz her bir parçayı tek tek de alabiliyorsunuz.





0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.