18 Haziran 2013 Salı

Slip Kilot Trendi 2013 Modelleri

Slip Kilot Trendi 2013 

slip kilot trendi
Erkekler için en klişe seviyede seyreden giyim kategorisinin iç giyim alanı olduğunu ifade etmek herhalde pek de yanlış bir yaklaşım biçimi olmayacaktır. Çünkü nereye bakarsak bakalım, gerek bölgesel anlamda gerek de genel anlamda erkeklerin kullanımı için bu konu en fazla renk değişikliğiyle karşımıza çıkmaktaydı. Elbette ki ele aldığımız bu konu yakın geçmiş zamanın genel yargılarını taşımakta. Yani bundan on ya da on beş sene öncesi için bahsedilebilir bu klişelik. Beyaz standart külot ya da onun istisnai bir durum olsa da farklı renkleri ile karşımıza çıkması. Bu iç çamaşırı hemen hemen her erkek için aynı yapıya sahipti. Şimdilerde baktığımızda ise bu durumun biraz daha değiştiğini ve hem kullanım anlamında hem de görsel olarak çok daha farklı ürün modellerinin ortaya çıktığını görmekteyiz.

Esasında doğrusunu söylemek gerekirse ele almaya çalıştığımız bu ürünlerin tamamı yeni soluklu ürün modelleri değildir. Fakat gerçek etkilerinin de yeni yeni ortaya çıkıyor olması bu konuyu bahsettiğimiz seviyeye getirmekteki en büyük etken olacaktır. Örneğin külot üzerinden devam etmişken slip kilot modeli üzerinde söylediğimiz konulardaki ürünlerin benzer yapısı nedeniyle durma şansımız vardır. Nitekim bu iç çamaşırı modeli de yani slip kilot da diğer bir takım iç çamaşırları gibi standart kullanımda olan külot modellerinin yerini almaya yönelik bir yapı sergilemektedir. Görünüm olarak ufak tefek farklılıkları bulunsa da pek normal külot modellerine göre farklı bulunmayan bu slip kilot modelleri, görünüm farklılığı ve işlevsel olarak karşımıza çıkan değişiklikler nedeniyle alternatif olarak tercih edilmektedir.


1 yorum:

Sportmen Erkek dedi ki...

Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

* Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

* Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

* Tost olmayı arzulayan bayanlar

* Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

* Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

* 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.