18 Haziran 2013 Salı

Bihter Gecelik Trendi Yeni Modeller

Bihter Gecelik Trendi 2013 Modelleri

saten gecelik
İçinde bulunduğumuz zaman diliminde görsel medyanın insanların yaşam biçimi üzerinde doğrudan bir etkiye sahip olduğunu ifade etmek hiç de zor değildir. Bahsetmeye çalıştığımız konu her yerde karşımıza çıkabilir. Hem de öylesine bir etkiyi vurgulamaya çalışıyoruz ki çeşitli reklam ya da promosyonların çok daha ötesinde bir güç. Ticaret zekâsı ve ünlülere duyulan hayranlığın birleşmesi sonucunda ortaya çıkan ürün… Bu konu üzerinde biraz daha derinlemesine duracak olursak, öncelikli olarak ele almamız gereken oluşum çeşitli ve uzun soluklu diziler olmaktadır. Bilindiği gibi bazı diziler çok fazla izlenmekte ve oyuncuların büyük bölümüne hayranlık duyulmaktadır. Hal böyle olunca da doğal olarak sürekli göz önünde bulunan kişilerin üzerine taktığı herhangi bir elbise hemen dikkatleri çekebilmektedir.

Bu duruma verilecek onlarca örnek vardır ve bunlardan bir tanesi zamanında gerçekten büyük etki uyandırmış Bihter gecelik modeli olarak ifade edilebilir. Her ne kadar Bihter karakterinin yaşadığı Aşk-ı Memnu dizisi bitmiş olsa da bu gecelik modelinin kullanımına bakacak olursak hiç de bitecek gibi durmadığını görebiliriz. Çünkü sadece duyulan hayranlıkla da bağlantılı değildir bu konu şüphesiz. Çünkü yine büyük hayranlık duyulan birinin üzerinde görülen herhangi bir zevksiz modelin benimseneceğinden bahsedebilir miydik? Elbette ki böyle bir durum asla olmazdı. İşte tüm bu sebeplerden dolayı Bihter gecelik olarak ele aldığımız modellerin bu hayranlık konusu haricinde, bayanların zevklerine fazlaca hitap eden ürünler olduğunu da çok rahat bir şekilde belirtebiliriz.


1 yorum:

Sportmen Erkek dedi ki...

Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

* Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

* Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

* Tost olmayı arzulayan bayanlar

* Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

* Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

* 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.