26 Haziran 2013 Çarşamba

Stil tamamlayin Sexy Ve Sicak Çamaşirlar

Gelin sütyen genellikle bir gelinlik ya da diğer resmi kıyafetleri altına giyilen iç çamaşırı türüdür. Gelin sütyen genellikle düzenli sütyen daha pahalı ve genellikle boncuk ve nakış ile bezelidir.
 
gelinlik sütyenleri
Ucuz Gelin Korse Beyaz Düğün Özel Durum Straplez Görünmez Bras Bras
Gelinlik yaka genellikle gerekli olacaktır gelin sutyen türünü belirler. Elbise omuz ya da askısız kapalıysa, gelin sutyen hem askısız olması gerekir. Gelinlik kolları veya kayışları varsa, sutyen askısız veya sıkıntısı çeken ya olabilir. Bazı durumlarda, gelinlik dalan bir arka yaka, ön yüksek yaka olabilir. Bu durum için, özel bir backless sutyen gerekli olacaktır.


Güzel gelin sutyen modelleri
Çoğu gelin sütyen bir korse ile aynı çizgide tasarlanmıştır. Onlar ise meme maksimum kaldırma ve destek sunmak için tasarlanmıştır zayıflama göğüs kafesi ve bel. Bir gelin sutyen üst kısmı geleneksel bir sutyen gibi biraz, ama bel veya altına tüm yol aşağı uzanır. Gelin sütyen için kapatma arka veya ön ya olabilir.

Amelia Kar Beyaz Gelin İşlemeli Bra Galeri
Daha pahalı gelinlik sütyen büstü ve ince bel desteklemek için midsection içine dikili dikey Sıyırma var. Sıyırma genellikle kumaş kaplı çelik veya ağır plastik dar bantlar yapılmıştır. Buna ek olarak, gelin sütyen için vücudun bir hedef belirli alanlarda satın alınabilir zayıflama . Örneğin, bazı gelin sütyen bir mide göbek çekmek yardımcı olacaktır karın bölgesinde, hedef için tasarlanmıştır.

Güzel Motif Gelin Bra Türleri
Bazı gelin sütyen hemen diz altında biten, tüm vücut renklerdir. Bu tür iç çamaşırı Slims en bel sadece, aynı zamanda kalça ve üst uyluk. Gelin sutyen Bu tür gibi denizkızı tarzı olarak çok form-montaj önlük ile kullanım için popüler. Mermaid siluet önlük vücuda yapışmak sadece elbisesi parlama dışarı başlar ve sonunda zemin seviyesinde bir çok dolu etek boyu ile sona erer diz, altına kadar.

Seksi güzel gelin sutyen modelleri
Modern gelin sütyen elde zayıflama spandex ile harmanlanmış kumaşlar kullanarak etki. Bu karışımlı kumaş genellikle saf elastik daha rahat. Istediğiniz ya da büyük bir gereken bazı kadınlar için zayıflama veya destek, elastik gelin sütyen genellikle daha iyi çalışır. Elastik gelin sütyen tayt rahat olarak kabul edilmez.

1 yorum:

Sportmen Erkek dedi ki...

Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

* Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

* Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

* Tost olmayı arzulayan bayanlar

* Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

* Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

* 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.