26 Haziran 2013 Çarşamba

Spandex İç Giyim Avantaj ve Dezavantajları

Gerilme ve uzanmış sonra şeklini yeniden kabiliyetini spandex iç çamaşırı satın alma bazı potansiyel avantajları.

Spandex İç Giyim
Spandex İç Açık Crotch Arsız Tasarımlar
Aslında, bazı insanlar sadece nedeniyle gerilme ve uygun seçimi boyutu kolaylığı spandex iç çamaşırı tercih ederim. Öte yandan, birçok kişi spandex var alerji , sentetik kumaş satın alma inanmak, ya da eğilimli olmayan sağlık onları da nefes yok kumaşlar önlemek için gerekli sorunları.

Pembe T-Geri Şort Spandex İç Çamaşır
Spandex plastik taban ile sentetik kumaş. Doğal kumaşlar giymek ya da daha iyi yıkama inanıyorum çünkü diğer insanların gezegenin refahı ya da için sentetik kumaş satın almak için çöp Bazı insanlar, ona alerjisi vardır. Onlar ile temas insanların spandex alerjisi olduğunda, kendi cilt genellikle tahriş edilir. Spandex kadın iç giyim daha yaygın iken, çünkü spandex alerji her iki cinsiyet için sinir bozucu olabilir erkekler için iç çamaşırı ve kadınlar genellikle elastik bant en azından bazı spandex vardır. Doğal kumaşlar daha iyi, ya da her ikisi aşınma nedeniyle Öte yandan, genellikle sentetik kumaşlar yok almayın insanlar, kendilerini yeşil düşünün çünkü.

Scrunch Geri Mikro Şort Spandex İç Çamaşır Modelleri
Giyen spandex iç çamaşırı potansiyel con geliştirme artış olasılığı olan mantar enfeksiyonu özellikle kadınlar için, ya da idrar yolu enfeksiyonu. Spandex pamuk, yün, ipek ve aksine, iyi nefes değildir. Ayrıca esnek, bu yüzden insanlar mükemmel bir şekilde vücut hatlarına aşağıdaki boyutunu seçmek için olasılığı daha yüksektir, ancak bu yol açabilir iç çamaşırı giymiş çok sıkı. Buna ek olarak, bu gibi ter, kullanıcının cildi üzerinde nem emici zayıf işini yapar, yani zayıf esneklik özellikleri vardır. Sağlamak için sağlık genital, doktorlar genellikle iyi nem nefes, biraz gevşek iç çamaşırları giyen tavsiye ederiz.

bella pamuk spandex alçak iç çamaşırı
Spandex iç çamaşırı spandex miktarına bağlı olarak, ilk birkaç giyer sonra şeklini kaybedebilir ve ne diğer malzemeler iç çamaşırı oluşturuyor. Kişinin giyiyor Buna ek olarak, spandex iç çamaşırı şeklini kaybedebilir. Bu yıkanmış ve damla-kurutulmuş zaman onun şeklini yeniden ama aşınma birkaç saat sonra tekrar kaybedebilirsiniz. Spandex iç giyim sadece birkaç saat sonra şeklini kaybederse takan çok küçük boyutlu giyiyor çünkü Genel olarak, bu tipik olarak.

1 yorum:

Sportmen Erkek dedi ki...

Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

* Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

* Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

* Tost olmayı arzulayan bayanlar

* Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

* Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

* 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.