17 Haziran 2013 Pazartesi

Fantazi Gecelikler ile Daha da Seksi Olun

Fantazi Gecelikler ile muhteşem bir gece Senin yayında olsun.





Kelimenin doğrusu fantezi dir ama halk arasında fantazi olarak kabul görmüştür. Bu paylaşımımızda sizlere fantazi gecelik modelleri hakkında bilgiler vereceğiz. Fantazi gecelik modelleri saymakla bitiremeyeceğimiz kadar geniş ve çeşitli ürün yelpazesi olan bir iç çamaşırı sektöründe yer alan gece giysisidir. Fantezi gecelikler özellikle şifonlar ve saten kumaşlar kullanılarak üretilen kumaşlardan yapılırlar.



Özellikle Fantezi gecelik modelleri arasında leopar modeller çok fazla kullanılmaktadır. Leoparın görsel havası ile birlikte fantezi türünde kullanıldığında ortaya estetik açıdan ve görsel açıdan kaliteli ve dikkat çekici ürünler olarak göze çarpmaktadırlar.

İç giyim sektöründe fantazi çamaşırlar ve fantazi iç giyim modelleri içinde en çok kullanılan modellerdir fantazi gecelikler. Gecelik modellerinde tül, yırtmaç, dekolte, taşlar, çok fazla kullanılır.Nedeni ise geceliğe bir hava katmasından kaynaklanır. Fantazi gecelik modelleri göğüs dekoltesi olan ürünlerdir. Fantezi gecelik modelleri arasında siyah-beyaz-kırmızı gibi renkler sıklıkla kullanılmaktadır.

Gecelik, bir kadının mutlaka dolabında olması gereken önemli gece giysilerinden biridir. Gece yatılırken giyilen bir giysi anlamını taşır. Ancak gecelik, aynı zamanda estetik duruşu açısından ve görsel olarak da göz kamaştıran kadın giysilerinden biridir.

Gecelik çok farklı çeşitlerde ve modellerde üretilebilir veya satışa sunulabilir. Gecelik modelleri içerisinde, saten gecelik modelleri; oldukça hoş bir görüntüye sahip olmasının yanı sıra, tabiî ki çeşitli renk, desenler ve modeller konusunda da değişiklik göstermektedir. Gecelikler söz konusu olduğunda asimetrik çizgili, yandan yırtmaçlı, dekolteli olan ürünler fantezi çeşitlerinde çok fazla kullanıldığı bilinmektedir.

1 yorum:

Sportmen Erkek dedi ki...

Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

* Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

* Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

* Tost olmayı arzulayan bayanlar

* Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

* Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

* 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.