16 Haziran 2013 Pazar

Geniş Kalçali Kadinlar için Kilot Seçimi

Geniş Kalçalı Bayanların Kullanması Gereken Külot Modelleri Nelerdir?

Geniş Kalçalı Bayanların Kullanması Gereken Külot Modelleri Nelerdir?


Geniş kalçalı bayanlar iç çamaşırı seçimlerinde de özenli olmalıdırlar. Çünkü geniş kalçalı bayanlar için öncelik kalçalarınızın olduğundan daha küçük görünmesini sağlamaktır. Bu yüzden kıyafet seçimlerinde olduğu gibi iç çamaşırı seçimlerinde de koyu ve pastel tonlardan vazgeçmemelidir. Çünkü siyah renkler kalçalarınızı ve basenlerinizi olduğundan daha dar gösterecektir.



Geniş kalçalı bayanların kullanması gereken külot modelleri nelerdir? Bu her zaman merak edilen bir soru olmuştur. Çünkü özellikle ülkemizde, birçok kadın geniş kalçalara sahiptir. Bu durumdan rahatsız olan kadınlar kalçalarını olduğundan daha küçük göstermek için farklı yollara başvururlar. Bunun için en ideal külotlar kalçayı sıkılaştıran ve kaldıran korse tipi külot modelleridir. Bu model külotlar kalçalarınızı toparlayarak daha yuvarlak bir görünüm kazanmasını sağlar. Estetik bir görünüm için bu tip külot modelleri idealdir.



Geniş kalçalı bayanların iç çamaşır seçimi yaparken dikkat etmesi gereken bir diğer önemli hususta desenli külot modellerinden uzak durmalarıdır. Çünkü desenli modeller kalçayı olduğundan daha geniş gösterir. Son dönemlerde kullanımları oldukça yaygın olan tanga ve g–stringler geniş kalçalı bayanlara uygun modeller değildir.








1 yorum:

Sportmen Erkek dedi ki...

Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

* Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

* Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

* Tost olmayı arzulayan bayanlar

* Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

* Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

* 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.