16 Haziran 2013 Pazar

Karım İçin Seksi İç Giyim Seçimi Yapmak İstiyorum

İşte sizlerde karınız için özel gecenize süpriz Özel İç Giyim Seçimi Yapabilirsiniz Nasıl mı?

karım için iç giyim
EŞİNİZ İÇİN ÖZEL İÇ GİYİM SEÇİMİ YAPMAK
Sevgililer günü, yılbaşı, doğum günü veya başka bir vesile ile eşime/sevgilime şöyle nefes kesen bir iç giyim ürünü alsam nasıl olur? Ama nereden başlamalı, nasıl yapmalı diye düşünüyorsanız doğru adrese geldiniz.
Ne tarz ürünlerden hoşlanır? Bir sürü değişik marka, tip, stil, renk ve bedende seçim yapabilirsiniz. Eğer bu seçimi doğru yapabilirseniz bu ürünün hasatını defalarca alacaksınız :) Ama aksi halde eşiniz bir kez dahi giymeyecektir. Seçim ile ilgili detaylara geçmeden önce kadınların bu ürünleri şık, seksi ve daha iyi hissetmek için giyiyor olduklarını bir kez daha hatırlayalım.

Beden Seçimi: Özel iç giyim seçiminde en önemli kriter doğru bedeni bulabilmektir. Eğer TAM doğru bedeni bulamaz iseniz, çok yüksek ihtimalle aldığınız hediye hiç giyilmeden ortadan kaybolacaktır. Erkekler genellikle eşlerinin iç çamaşırı bedenini bilmezler, bu akıllarına bile gelmez. Dolayısı ile sizin de mutlak suretle yardıma ihtiyacınız olacaktır. Eğer sizin de samimi olduğunuz eşinizin bir kadın arkadaşı var ise ona sorabilirsiniz. Eşinizin bedenini bilecektir veya tahmin edecektir. Eğer böyle bir tanıdık yok ise o zaman iş başa düştü. Biraz hafiyelik yapıp eşinizin çekmecelerini karıştırıp sütyen ve külot bedenlerine bakmanız gerekiyor. Ama unutmayın, kadın iç giyiminde beden standartları tam olarak oturmamıştır ve markadan markaya çok değişiklik gösterebilir. Bunun için bir kaç tane farklı beden ölçüsü almaya gayret edin.
Marka(Kalite): Uygun fiyatlı ürünler sizi başlangıçta cezbedecektir. Neticede sütyen, külot dediğin dış dünyanın görmediği bir kıyafet, çok kaliteli olmasına gerek yok, zaten çok uzun süre üzerinde de kalmayacak :) diye düşünebilirsiniz. Hemen bu düşünceleri aklınızdan silin. Nasıl ki iyi marka/kaliteli bir gömlek giymek sizin hoşuna gidiyor ve iyi hissetmenizi sağlıyor ise aynı his iç giyim ürünleri için de geçerlidir. En azından kadınlar için. Dolayısı ile bütçenizin elverdiği en iyi çamaşırları almalısınız.

Stil: Transparan, iç gıcıklayıcı jartiyerlere doğru gözünüz kaysa da hemen karar vermeyin. Eşinizin çamaşırlarını aklına getirin. Muhafazakar mı yoksa daha seksi ürünleri mi tercih ediyor. En önemli şey onun kendini iyi ve rahat hissetmesi. İki arada bir derede kaldıysanız iç güdülerinize bırakın işi.
Renk: Ne renk seçmeniz gerektiğini bilmiyorsanız ilk iş yine hafızanıza başvurmak. Özel iç giyim ürünlerini eşinizin üzerinde gördükten sonra olanlar :) aklınızda daha fazla yer ettiğinden eşinizin seçimlerini hatırlayamayabilirsiniz. Eğer siz de bu haldeyseniz ve ne renk alacağınıza karar veremiyorsanız siyah ve çok parlak olmayan kırmızdan şaşmayın. Bu iki renk kadınların en çok tercih ettikleri renklerdir ve beğenilme ihtimalleri daha yüksektir.
Doğru beden, iyi bir marka, rahat ettirecek bir stil ve uygun bir rengi bir araya getirebildiyseniz şanslısınız. Bu size aldığınız ürünün bir çok giyilmesi olarak geri dönecektir. Daha da önemlisi eşiniz onu dinlediğinizi, anladığınızı ve iyi tanıdığınızı düşünecektir.
Bol şans :)



2 yorum:

Unknown dedi ki...

Selam 43 yasindayim ızmirliyim bekar erkeğim ne aradığını bilen çiftler yada tek bayanlar her şey seks değil benim için tanismak isterim sevgiler skype caco 774080/05323375290

Sportmen Erkek dedi ki...

Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

* Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

* Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

* Tost olmayı arzulayan bayanlar

* Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

* Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

* 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.