16 Haziran 2013 Pazar

Kadın Jartiyer ve Seksi İç Giyim

Jartiyer kadınlar için fantezi iç giyim ürünleri kadınlara her zaman çekici gelmiştir.  Fantezi iç giyim ürünlerinden biri olan jartiyer takımlar da, görüntüsü ile büyüleyici bir etkiye sahip olduğu gibi aynı zamanda rahat ve kullanışlı bir yapısı olduğu için kısa zamanda popüler olmuştur. Jartiyer takımlar renkleri, kumaş cinsleri ve tasarımları bakımından farklılık gösterseler de, tüm jartiyer takımların tartışılmaz ortak özelliği çekici bir yapılarının olmasıdır.

jartiyer
Erkekleri baştan çıkartma sanatı adında bir kitap yazılsaydı verilen maddeler arasında muhakkak jartiyer kendine iyi bir yer bulurdu. Çünkü bir kadına yer yüzünde en çok yakışan iç çamaşır türevlerinden birisidir jartiyer. Tabii giyinince iş bitmez asıl yetenek onu doğru bir şekilde kullanabilmekten geçer.

Ülkemizde ve dünyada Jartiyer nasıl giyilir bilmeyen kadınların sayısı oldukça fazladır. Hâlbuki jartiyer kullanımı çok rahattır ve giymesi de çok kolaydır. Jartiyerlerde bulunan Stripe adı verilen parça jartiyerin boyunu dilediğiniz gibi ayarlamanızı sağlar. Stripeların ucunda bulunan klipsler ise jartiyerin çoraba tutturulmasına yardımcı olur.



Jartiyer kullanırken öncelikle içine hava geçirmeyen sıkı naylon külotlu çoraplar yerine kendinizi daha ferah hissedeceğinizi söyleyebiliriz. Jartiyer kullanmak aslında sanıldığının tersine rahatsız ve zor değildir. Bir kaç pratik noktaya dikkat etmek size yepyeni bir giyim tarzının kapılarını açabilir.

Uygun jartiyer kullanımı hakkında bir kaç bilgi vermek gerekirse, öncelikle ten renginiz ve vücut şeklinize en uygun modeli bulmalısınız keza karşı cinsi baştan çıkartacağım derken baştan çıkan ama eli boş kalan taraf siz olabilirsiniz.

Öncelikle jartiyer kullanacağınız zaman dar etek ve dar kotlardan kaçının çünkü jartiyerin hatları belli olduğu takdirde oldukça itici bir görüntü vermiş olabilirsiniz. İlla sıkı kıyafetin altına giymek istiyorsanız da stey-up adı verilen jartiyersiz de bacakta durabilen silikonlu çorapları kullanın. Böylece hem çok daha çekici hem de daha estetik bir görünüme kavuşursunuz.

Eğer daha önce hiç jartiyer kullanmadıysanız önce evde bir kaç deneme yapın. Çünkü giyinmesi kadar rahat etmesi de çok önemli bir şeydir. Hatta çıkartması ise ayrı bir sanat dalına girer.

İkinci dikkat etmeniz gereken şey ise jartiyerin çorabı. İnce çorap olduğu için oturup kalktığınız zaman onu tutan stripelar (jartiyeri tutan klipseler) sayesinde bacaklarınızdan kolayca sıyrılabilir bu durumda sürekli çorabınızı çekiştirme sorunu yaşayabilirsiniz. Önerimiz ise jartiyer çoraplarının üst kısımları silikonlu yani giyindiğiniz de bacağınıza yapışan türünü tercih etmeniz. Eğer ince çorap yerine dantelli bir çorap kullanıyorsanız striperları dantele sıkıştırmanızı tavsiye ederiz böylece daha sağlam olacaktır.

Jartiyer kullanırken en çok yaşanılan şey stripeların çıkmasıdır. Düşünsenize sürekli lavaboya gidip bununla uğraştığınızı tam bir işkence. Bu durumdan kurtulmak ise oldukça basit. En uygunu önden iki arkadan iki tane striper olanları tercih etmeniz.



Her kıyafette olduğu gibi jartiyer seçiminde de vücut yapınız, vücut şekliniz çok önemlidir. Hangi kadın hangi jartiyer modelini tercih etmeli bu konuda herhangi bir bilgiye sahip değilseniz mutlaka bir bilenden yardım isteyin.

Standart vücut ölçülerine sahip olan bir kadının kendine uygun jartiyer bulması çokta zor değildir. Eğer kilolu bir bayansanız ve beliniz kalınsa geniş jartiyer modellerini tercih etmelisiniz. Seçtiğiniz jartiyerin balenli olmasına da özen gösterin.



Diğer Jartiyer Modellerimiz İçin Tıklayınız



1 yorum:

Sportmen Erkek dedi ki...

Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

* Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

* Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

* Tost olmayı arzulayan bayanlar

* Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

* Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

* 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.