9 Temmuz 2013 Salı

Rahat Seksi Bayan Külotlari

Bu eski atasözü hatırlıyorum "Ağır Güzellik" Kadın rahat külot bugün şık ve kolay hem çünkü Peki, pencereden dışarı doğru atmak. Hala büyük, bol nine külot giyiyor iseniz, artık kendinizi biraz sevimli iç çamaşırı, pronto almak için bir bahane var. Burada rahat iç çamaşırı bu sezon en sıcak görünüyor bir göz var:
bayan külotları
rahat bayan külotları
Aldatıcı çocuk kısa bayan iç çamaşırı iç çamaşırı dünyanın en rahat (ve düpedüz güzel) türlerinden birisi olarak bu yaz güçlü bir dönüş yapar. Bu kadın rahat külot gelince, bu hipsters ve erkek şort şık itiraz yenmek zor. Sizin rahat iç çamaşırları bir yaz hazır büküm vermek, güneşli sarı veya papaya bu sezon en sıcak renk turuncu-iki bir çift almak.
Bu rahat tutun!

Bikini kadın rahat külot başka bir seksi almak vardır. Konfor külot-artı onları çok şık bebek arasında ilk tercih style-yapmak ton tüm. Yeni bir bu klasik kesim almak için dantel detayları bubble gum pink rahat pamuk bikini seçin.

Ve yaz için kadın rahat külot seçerken göz önünde kayış tutmak için unutmayın. Sadece vücudunuzun doğru oturup vermedi dün 'rahatsız kayış unutun, bugün kayış yumuşak pamuklu karışımları ve görkemli ipek gibi fevkalade rahat malzemelerden yapılır. Ayrıca onları favori rahat külot unvanı için gerçek yarışmacının yapmak, daha cömertçe olmanızı tavsiye ediyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.