12 Temmuz 2013 Cuma

Bikini Bayan Külotları

Kadın bikini külot yarım çıplak arasındaki tüm kayış ve oh çok mütevazı külot sadece bayan iç çamaşırları mükemmel bir tarzı kabul edilebilir ne yatıyor. Aynı zamanda, şık seksi ve rahat, bu daha çok kadın hemen başka bir stil daha iç çamaşırı sevdikleri biçimi olarak bikini külot alıntı herhangi bir mucizedir? Düşük kesim ve Fransızca dizeden ... her beden uygun bir bikini var. En sevdiğiniz hangisi?

bayan bikini külot
bikini külot
Dize bikini hala arka kapsama alanı sunuyor seksi tarzı arayışı içinde emin babes için mükemmel bir seçimdir. Kayış ve g-dizeleri farklı olarak, kadın bikini külot tam geri alabilir. Ama dize bikini klasik iç çamaşırı bakmak bir kesinlikle şehvetli almak vardır. Düşük profil ve ancak orada iki konfor ödün vermeden, ciddi kadınsı itiraz alırsınız anlamına gelir.

Bikini Külot Markaları

Ya da, bir uzun bacaklı (ve sofistike) bir görünüm arayışı içinde olanlar için, klasik Fransız bikini var. Terim 'kadın bikini külot' geleneksel iç çamaşırı külot için sıkı, daha kışkırtıcı alternatif herhangi bir sayıda başvurabilirsiniz ise, Fransız bikini iç çamaşırı bu tarz ile en ortak kullananlar ne muhtemelen. Sadece kalça üzerinde dinlenme ve bacaklarda yüksek kesim, çoğu Fransız bikini külot bir lüks hissi için ipek ve dantel dokunuşları ile bezelidir.

Hayır ya, külot hatları hakkında üzerinde stres gerekir. Eğer çok ince pantolon giyiyorsun sürece (ya da bir süper sarılan elbise) kadın bikini külot gizli kalan hakkında oldukça iyi. Aslında, temel çalışma ve hafta sonu giyim temel altında, bikini külot çok gurur seçimdir. Hangi muhtemelen tam olarak neden bu kadar çok kalıp sert tanga meraklıları bikini tarafa geliyor. Eğer geçiş yapmaya hazır mısınız?

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.