9 Temmuz 2013 Salı

Muhafazakar Kadın Külot Modelleri

Kadın muhafazakar külot modelleri ile kapalı bayanlar için yepyeni bir itibar sunuyoruz.

Kapalı bayanlar için hakkında bilinen bir küçük bir iç çamaşırı sır var yıl-orada hayal gücüne bir şeyler bırakarak daha seksi bir şey değil. Ve kadın muhafazakar külot da ustaca duyusal yüzü göstermek için mükemmel bir yoldur. Ufacık küçük kayış ve ışıltılı g-dizeleri kesinlikle hayranlar adil bir pay (hey, biz bize bazı skandal iç çamaşırı seviyorum!) Var ama korkak iyi olduğu zamanlar vardır.


muhafazakar külot modelleri
muhafazakar külot modelleri
Kadın muhafazakar külot bizim favori biçimlerinden biri Fransız bikini olduğunu. Bikini külot yüksek kesim bacaklar bir kadının kalça eğrisi göstermek ve kendimizi çok diyorsun eğer, bacaklarını ekstra uzun-çok iltifat uygun görünmesi. Bikini bu tür arkasında tam kapsama destek sunarken Ve, alt yükselişi onları kot pantolon ve pantolon için mükemmel bir iltifat yapar. Ekstra bir kadınsı bir dokunuş için dantel veya ipek bir çift seçin.

Bizim seçim şaşırttı? Peki kim kadın muhafazakar külot sıkıcı olması gerektiğini söyledi? Biz değil, bu kesin.

Bayanlar için rahat seksi bayan külot başka büyük seçim kısa şort modelidir.. Neşeli ve eğlenceli, erkek şort olan bir rahat (ve çok daha çekici) sarar altında hazineleri tutmak isteyen bayanlar için tam kapsama külot alternatif. Ayrıca, onlar uyku giyim, salon giyim ve iç çamaşırı gibi ciddi üçlü görev çekin!

Yani gece için iç çamaşırı seçimi sarsacak aradığınız sonraki, mutlaka seksi bakmak skimpier gitmek zorunda değilsiniz unutmayın.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.