9 Temmuz 2013 Salı

En İyi Bayan İç Giyim Trendi

Eğer bayan iç çamaşırı seçimi için mutlak iyi tarzı kesin bir cevap arıyorsanız, sana haberlerim var: o yok. Gerçek şu ki, mükemmel bir külot  seksi kalcalar herkes onları duymuş. Kalçalar bayanlar için kutsal gibidir, ve her bir bayan kalçalarına mutlak özen gösterir.

sexy iç giyim
sexy iç çamaşırı
Bunun için en iyi kadın iç çamaşırı bulmaya çalışırken, her kıyafet için doğru temel içerecek şekilde iç çamaşırı koleksiyonu genişleyen odaklanmalıdır. Burada başlamanıza yardımcı olacak bir çok külot çeşidi vardır.

Sizlere En İyi En Seksi İç Çamaşırı Seçimi İçin 10 Püf Noktası.

* VPL yasaklamak! Hiçbir şey onun düz siluet altında çirkin hatları ve demet daha hızlı seksi, daracık siyah elbise görünümünü öldürür. Yine en az bir kendi yoksa, zaman tanga kucaklamak geldi. Bu bir zorunluluktur formu uygun elbise ve etek altında.

Sezonun * belirtileri. Iç çamaşırı nasıl göründüğünü kadar önemlidir yapılmış şeydir. Ipek ve saten ısı korumak ve vücudunuza yakın tutmak unutmayın. Bu soğuk kışlar için bu lüks ipek skivvies harika yapar. Buna karşılık, pamuk bunaltıcı yaz güneşte serin ve kuru tutmak için yardımcı, nefes alabilir.

* Renk seçimi. Giydiğin ne olursa olsun renkli benzer iç çamaşırı deneyin ve almak. Beyaz pantolon altında koyu iç çamaşırı hayır-hayır bir büyük. Aynı şekilde, siyah pantolon karartmak favori soluk külot yapabilirsiniz.

* Rahat bulun. Farklı kesim ve stil deneyin kişisel sık bulana kadar. Boy Şort yerde kalmak ve pantolon ve takım elbise altında düzgün bir görünüm sağlar. Bikini ve alçak külot da kot altında için sağduyulu seçenek vardır. Ve g-dizeleri ve kayış hiç orada neredeyse.

En iyi kadın iç çamaşırı seçiminde anahtar hiç tercih etmektir. Bunun yerine, her zaman iş için doğru çifti var ki, çeşitli stiller oluşturmak

1 yorum:

Turan kayseri dedi ki...

Mrhb ben turan kayseriden 175 boyundayim 35 yas 70 kilodayim karsi tarafi daima anlayan biriyimdir kendime her konuda her bakimdan oldukca guveniyorum oncelikle arkadasliktaki amac her ne olursa olsun yalansız dürüst samimi olsun hassasiyetlerinizi kesinlikle anlayan biriyimdir her turlu arkadasligada acik biriyim acik soxlu ne istedigini bilen ozgur kayseri nevsehir civari bir bayanla tanismak gorusmek isterim güven karşı taraf için her ne kadar onemliyse benim icinde bir o kadar önemlidir 05523367078

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.